Termen cautat
Tip stire
E.g., 11/24/2020
Data stire

Galati: Farmacistii vor cotiza pentru functionarea pe timp de noapte a patru farmacii


Autor: elena

In municipiul Galati vor functiona, incepand din luna iulie, trei farmacii cu program de noapte, iar una in municipiul Tecuci, in conditiile in care, in prezent, Tecuciul nu are nicio astfel de farmacie, iar in Galati exista una singura, insuficienta si greu accesibila pentru toti bolnavii, mai ales pe timp de noapte, a declarat, marti, pentru AGERPRES, directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Galati, Olimpia Buzia.

Potrivit acesteia, functionarea celor patru farmacii in regim de permanenta va fi posibila prin contributia care va fi colectata, la Colegiul Farmacistilor, din partea fiecaruia dintre cei 135 de farmacisti din judetul Galati.

"In functie de valoarea contractului pe care fiecare farmacist o are cu CJAS, se va stabili aceasta cotizatie", a spus Buzia.

De publicitatea farmaciilor si a locurilor in care ele vor functiona cu program permanent se vor ocupa cele doua primarii ale municipiilor.

"Solutia gasita in plan local pentru infiintarea farmaciilor de noapte ar putea fi preluata si in legea farmacistilor", a mai spus Buzia.

29-06-2011
Tip
Stiri interne
Sursa