Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/26/2020
Data stire

Galati: Lucrari de reabilitare de aproape doua milioane lei, la Spitalul de Boli Infectioase


Autor: elena

Spitalul de Boli Infectioase ''Sf. Parascheva'' din Galati va beneficia de proiecte tehnice de reabilitare in valoare totala de aproape doua milioane lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Galati, Eugen Chebac.

Potrivit lui Chebac, desi in planurile Ministerului Sanatatii spitalul este trecut pentru desfiintare si transformare in sectie a Spitalului Judetean, CJ Galati a alocat fonduri pentru reabilitarea si modernizarea acestuia.

Astfel, peste 973.000 lei vor fi alocati pentru reparatia capitala a pavilionului de internari, in proiect fiind incluse si instalatiile aferente cladirii (termice, electrice, sanitare, de aer conditionat).

Reparatii capitale se vor face, printr-un proiect separat in valoare totala de aproape 370.000 lei, si la instalatia electrica subterana. Lucrarile prevad atat inlocuirea cablurilor electrice, cat si refacerea caminelor si sistemului de tevi, redimensionarea intregii instalatii, conform consumului energetic real al unitatii.

Ultimul proiect se refera la reparatia capitala a sistemului propriu de colectare si tratare a apei uzate, in valoare totala de aproape 300.000 lei.

03-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa