Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/26/2020
Data stire

Giurgiu: Cercetari ale medicilor legisti in cazul trupului unui bebelus mancat de caini


Autor: elena

Autoritatile si medicii legisti din Giurgiu analizeaza cazul unui bebelus al carui trup a fost mancat pe jumatate de caini, cazul fiind descoperit de o femeie ce se deplasa intr-o zona a municipiului Giurgiu din apropierea Garii oras, cunoscuta de localnici ca Valea lui Gheorghita.

"Femeia se deplasa prin zona, la sfarsitul saptamanii trecute, cand i-a fost atrasa atentia de o haita de caini care mancau ceva dintr-o punga. Cand s-a apropiat si-a dat seama ca in punga era trupul unui bebelus care fusese mancat pe jumatate de caini si a anuntat autoritatile prin Sistemul Unic de Urgenta 112", a declarat, marti, pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de de Politie Giurgiu, Mirela Gheta.

Potrivit acesteia, trupul bebelusului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Giurgiu pentru a i se stabili varsta si sexul prin analize specifice. Autoritatile desfasoara cercetari pentru a stabili daca trupul a fost adus acolo de vreo persoana sau provine de la vreun spital.

22-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa