Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/29/2020
Data stire

Giurgiu: 'Traieste-ti viata fara etnobotanice' - campanie lansata de organizatia judeteana PDL


Autor: elena

'Traieste-ti viata fara etnobotanice' este mesajul campaniei privind prevenirea consumului de substante etnobotanice in randul tinerilor, lansata vineri, la Giurgiu, de Organizatia judeteana a PDL.

'Campania este initiata de Organizatia nationala de femei a PDL si are ca principal scop constientizarea tinerilor asupra riscurilor consumului de etnobotanice', a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei de femei a PDL Giurgiu, Elena Dinu.
Ea spune ca aceasta initiativa a aparut dupa ce la nivel national au fost inregistrate 2.760 de cazuri de tineri care au ajuns in stare grava la spital ca urmare a consumului de etnobotanice si 1.300 de cazuri ce prezinta risc de imbolnaviri si decese.

'In perioada campaniei pe care o demaram astazi la Giurgiu si care se va desfasura pana la jumatatea lunii martie, vrem sa ne implicam in transmiterea de materiale informative privind riscul consumului de etnobotanice in randul tuturor tinerilor din judet', a completat Elena Dinu.

Ea a mentionat ca in aceasta campanie se vor implica aproximativ o suta de membri ai organizatiei de tineret a PDL Giurgiu, care vor distribui materiale informative tinerilor din judet.

'Problema este grava si trebuie adusa la cunostinta tinerilor. Cred ca actiunea va avea cu atat mai mult succes cu cat mesajul va fi transmis de tineri catre tineri', a incheiat Elena Dinu.

Presedintele organizatiei de femei a PDL Giurgiu spune ca, in perioada campaniei, se vor mai organiza si dezbateri si intalniri cu tinerii din judet pe aceasta tema.

La conferinta de presa presedintele organizatiei judetene PDL Giurgiu, Marin Anton, si cel al organizatiei de femei, Elena Dinu, au purtat in piept insigne cu mesajul 'Nu etnobotanicelor'.

05-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa