Termen cautat
Tip stire
E.g., 03/31/2020
Data stire

Gorj: Serviciul de Ambulanta va avea in dotare patru noi autospeciale sanitare, dotate cu echipamente moderne


Autor: elena

Patru autospeciale sanitare noi, dotate cu echipamente moderne, vor ajunge pana la sfarsitul anului la Serviciul de Ambulanta Gorj, masinile fiind solicitate pentru interventia cat mai rapida in cazurile de urgenta, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul institutiei, Dan Valceanu.

Potrivit acestuia, una dintre ambulante va fi cu tractiune integrala si va fi utilizata in special in zonele greu accesibile pe perioada sezonului rece. Cele patru autosanitare vor face parte din parcul auto al statiei de la Targu-Jiu, urmand ca alte patru masini din dotarea statiei centrale sa fie trimise la subunitatile din judet.

"Am primit instiintarea oficiala de la Ministerul Sanatatii ca ne-au fost repartizate patru ambulante, dintre care una cu tractiune integrala, avand in vedere relieful judetului nostru. Cele patru ambulante vor ramane la statia centrala, urmand sa suplineasca alte patru ambulante, care vor fi redistribuite la substatii. Vom hotari in comitetul director unde vom da aceste ambulante", a mentionat Dan Valceanu.

In prezent, in parcul auto al Serviciului de Ambulanta Gorj sunt 32 de autospeciale sanitare.

18-11-2013
Tip
Stiri interne