Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/29/2020
Data stire

Harghita: Sume importante de bani alocate spitalelor din judet de catre Ministerul Sanatatii


Autor: elena


Spitalele din judetul Harghita au primit de la Ministerul Sanatatii suma de aproape 5 milioane de lei, banii urmand sa fie folositi pentru diverse lucrari de reabilitare si modernizare.

Potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de Consiliul Judetean Harghita, cea mai mare suma de bani, adica 1,8 milioane de lei, a fost alocata Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc. Banii vor fi folositi pentru renovarea sectiilor de obstetrica-ginecologie, urgenta, gastroenteorologie si urologie.

Totodata, Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc a primit aproape 1,5 milioane de lei, bani care se vor folosi pentru reparatii capitale.

'Incercam sa rezolvam cat mai multe probleme cu acesti bani, care sunt mai mult decat bineveniti. Sectia de obstetrica si neonatologie de la spitalul nostru va intra intr-un proces de reabilitare si modernizare', a declarat, pentru AGERPRES, managerul Spitalului municipal din Odorheiu Secuiesc, Lukacs Antal.

Reprezentantii Consiliului Judetean Harghita au mai precizat ca Ministerul a mai alocat 1 milion de lei pentru modernizarea spatiilor de spitalizare de la Spitalul de Psihiatrie din Tulghes, 465.000 lei pentru Spitalul din Toplita si 194.000 lei pentru renovarea sectiei de boli infectioase a Spitalului municipal din Gheorgheni.

04-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa