Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/29/2020
Data stire

Iasi: Deputatul Movila solicita infiintarea unui comitet pentru Spitalul Regional de Urgente


Autor: elena


Deputatul PDL Petru Movila solicita Prefecturii Iasi sa formeze o echipa din reprezentanti ai diferitelor institutii locale care sa analizeze cele mai bune solutii privind locul in care va fi construit viitorul Spital Regional de Urgente.

Parlamentarul iesean, membru al Comisiei de sanatate a Camerei Deputatilor, afirma ca in cazul Spitalului Regional de Urgente ar fi corect, de exemplu, ca amplasamentul si proiectul in sine sa fie analizate de o echipa formata la nivel local din reprezentanti ai Prefecturii, Consiliului Judetean, Consiliului Local, Directiei de Sanatate Publica, Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Pompierilor.

'Au fost atatea situatii in care proiecte ale Iasiului s-au dezbatut si analizat in institutii ale statului fara ca aceste analize si puncte de vedere sa fie corelate intre ele. Poate de aceea Iasiul a avut de pierdut, din aceasta cauza. Chiar daca eu sau altul am venit cu o propunere pentru amplasamentul viitorului spital, asta nu inseamna ca este cea mai buna. Pot fi si alte solutii, mai bune. Important este ca institutiile iesene sa se implice, sa colaboreze si sa analizeze impreuna, pentru a oferi cel mai bun amplasament, din toate punctele de vedere', a declarat deputatul PDL Petru Movila.

19-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa