Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/29/2020
Data stire

Iasi: Maternitatea "Elena Doamna" are un nou manager interimar


Autor: elena

Cristina Dobre, fost deputat din partea Partidului Democrat Liberal (PDL), a fost numită, luni, în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie "Elena Doamna" din Iaşi.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Cristian Adomniţei, a declarat că a semnat dispoziţia de numire în funcţie a medicului Cristina Dobre. Ea a mai fost director al Spitalului de Recuperare din Iaşi până în 2008, când a fost aleasă deputat pe listele PDL.

"Astăzi (luni - n.r.) am semnat dispoziţia de numire în funcţia de manager interimar al Spitalului 'Elena Doamna'. Doamna Cristina Dobre va ocupa această funcţie până la ocuparea postului prin concurs în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni. Concursul va fi organizat de către Consiliul de Administraţie al spitalului", a declarat Cristian Adomniţei.

Conform acestuia, procedura de predare-primire a funcţiei de manager interimar al Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie "Elena Doamna" Iaşi se va face în perioada 16 - 19 decembrie.

Funcţia de manager al Maternităţii "Elena Doamna" a rămas liberă, după ce în luna septembrie o femeie în vârstă de 28 de ani, Ioana Ciobanu, şi soţul acesteia au acuzat de malpraxis personalul medical, pentru că li s-a spus că nou născutul lor a murit la naştere, iar necropsia a arătat că era mort în uterul mamei de mai bine de 24 de ore înainte de naştere.

15-12-2014
Tip
Stiri interne