Termen cautat
Tip stire
E.g., 01/18/2020
Data stire

Iasi: O noua editie a manifestarii Zilele Spitalului Clinic de Recuperare


Autor: elena

Peste 450 de specialisti din tara vor participa, in aceasta saptamana, la manifestarile stiintifice organizate de conducerea Spitalului Clinic de Recuperare din Iasi, cu prilejul aniversarii a 33 de ani de la infiintarea institutiei.

Doru Baltag, directorul medical al Spitalului de Recuperare Iasi, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca anul acesta, la manifestarile stiintifice, vor fi abordate teme care vizeaza "impactul recuperarii asupra calitatii vietii".

Ca si la editiile precedente, manifestarea se adreseaza medicilor de specialitate, asistentilor, kinetoterapeutilor, psihologilor, dar si rezidentilor si studentilor.

"Manifestarea este organizata pe mai multe sectiuni si va cuprinde cursuri, prezentari orale, sesiuni de comunicare. Pentru prima data, in acest an vor putea expune atat medicii rezidenti, cat si studentii", a precizat dr. Doru Baltag.

Lucrarile au fost deschise luni cu un curs privind "Actualitatile in dementa", sustinut de prof. dr. Cristian Dinu Popescu, conf. dr. Aurora Constantinescu si conf. univ. dr. Dan Cuciureanu.

In cursul zilei de marti va avea loc o masa rotunda pe temele "Actualitati in preventia si recuperarea cardio-vasculara" si "Arteroscleroza si riscul cardio si celebro-vascular", iar in zilele urmatoare vor fi abordate subiecte vizand "Actualitati in diagnosticul si tratamentul unor boli neurologice".

21-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa