Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/24/2020
Data stire

Iasi: Una dintre victimele accidentului in care a fost implicat un tramvai, transportata cu elicopterul la Bucuresti


Autor: elena

Una dintre victimele accidentului de luni, in care a fost implicat un tramvai, va fi transportata de un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a declarat pentru AGERPRES conf. univ. dr. Diana Cimpoesu, coordonatorul SMURD Iasi.

Sefa SMURD Iasi a declarat ca e vorba de o femeie, Mirela Dragusanu, de 44 de ani, asistenta medicala la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Ea a suferit multiple traumatisme, cel mai grav fiind o fractura de bazin.

"Acum pregatim pacienta pentru zborul spre Bucuresti. In scurt timp elicopterul va decola", a precizat conf. univ. dr. Diana Cimpoesu.

Aceasta se afla in Dacia care a fost strivita sub tramvaiul care a provocat accidentul din zona Fundatie. Ea trebuia sa se reintalneasca, la Bucuresti, cu fiul sau care a fost repatriat in urma cutremului si tsunamiului din Japonia.

Luni dupa-amiaza, tramvaiul care circula pe linia 13 a fost implicat intr-un accident rutier.
In timp ce cobora Dealul Copoului, in dreptul Bibliotecii Centrale Universitare, tramvaiul a lovit un autoturism, un taxi, care stationa in coloana, pe linia de tramvai, la semaforul electronic de la BCU. Acesta a acrosat alte doua autovehicule si s-a oprit deasupra altuia.

Tramvaiul s-a oprit intr-un autobuz, care era capat de coloana, insa inainte de asta a taiat in doua si a zdrobit o masina Dacia in care se aflau angajati ai Penitenciarului Iasi.

Vatmanul sustine ca tramvaiul a ramas fara frane si a intrat in plin in autovehiculele care se aflau, in mod neregulamentar, pe linia de tramvai, asteptand sa se schimbe culoarea semaforului.

In urma accidentului, o persoana si-a pierdut viata, iar alte sapte au fost ranite. De asemenea, alte zeci de pasageri ai tramvaiului si autobuzului s-au ales cu rani usoare.

22-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa