Termen cautat
Tip stire
E.g., 12/03/2020
Data stire

Investigatii ecografice gratuite pentru locuitorii Sectorului 1


Autor: elena

Persoanele cu venituri reduse din Sectorul 1 beneficiaza de investigatii ecografice gratuite la Complexul Multifunctional ''Caraiman'', informeaza un comunicat al Primariei transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, in fiecare zi de marti, miercuri si joi, persoanele cu venituri reduse care nu isi pot permite un consult medical de calitate au posibilitatea de a beneficia de investigatii ecografice gratuite la sediul Complexului din str. Caraiman nr. 33A, Sector 1. Serviciile medicale oferite de specialistii Centrului sunt ecografie abdominala, ecografie pelvina, ecografie tiroidiana si ecografie mamara.

''Complexul Medical Caraiman este o premiera in Romania si face parte din programul de crestere a calitatii vietii si a nivelului de sanatate pentru locuitorii Sectorului 1. Centrul medical este un element de baza al sistemului de asistenta sociala pe care l-am dezvoltat in Sectorul 1, pentru a veni in sprijinul persoanelor defavorizate'', declara edilul Sectorului 1, Andrei Chiliman, in comunicatul transmis.

De asemenea, specialistii Centrului ofera locuitorilor Sectorului 1, persoane varstnice, persoane cu handicap, persoane institutionalizate, copii si tineri pana la 26 de ani provenind din familii cu risc crescut de marginalizare sociala, beneficiari de ajutor social, someri, alte cazuri sociale aflate in evidenta serviciilor de specialitate, consultatii oftalmologice gratuite.

Administratia precizeaza ca pentru a beneficia de aceste servicii si de intregul pachet de servicii medicale este necesara intocmirea unui dosar alcatuit din copie dupa actul de identitate, copie dupa certificatul de handicap, copie dupa talonul de pensie/somaj, adeverinta de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1 care atesta calitatea de beneficiar de venit minim garantat/persoana institutionalizata, adeverinta de elev/student pe anul in curs, declaratie pe propria raspundere din care rezulta ca persoana nu realizeaza venituri.

28-06-2011
Tip
Stiri interne
Sursa