Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/29/2020
Data stire

Mehedinti: Masuri de combatere a consumului substantelor etnobotanice


Autor: elena

Drobeta Turnu Severin, 1 mar /Agerpres/ - Mai multe echipe mixte constituite prin ordin al prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, vor controla locurile vulnerabile la producerea si comercializarea substantelor etnobotanice.

Potrivit prefectului, in componenta acestor echipe de actiune formate pentru combaterea consumului de substante cu proprietati psihoactive vor intra reprezentanti ai Inspectoratului Politiei Judetului Mehedinti, Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor, Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Garzii Financiare si ai Directiei pentru Sanatate Publica.

'Suntem primul judet din tara unde magazinele de vise au fost inchise inca din luna ianuarie 2010. Cu toate acestea, exista semnale ca anumite persoane au reluat furnizarea produselor etnobotanice. Le vom identifica si vom lua masurile ce se impun', a precizat prefectul Ion Mitu.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a mai aratat ca in perioada care urmeaza echipele mixte infiintate vor monitoriza perimetrele unitatilor de invatamant, barurile, discotecile si cluburile frecventate de tineri.

02-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa