Termen cautat
Tip stire
E.g., 09/20/2020
Data stire

Nicolae Banicioiu: Am gasit probleme in spitale, doresc o implicare mare a autoritatilor locale


Autor: elena

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, vineri, la Targoviste, ca efectueaza vizite in spitalele din tara si ca a constatat mai multe probleme de ordin organizatoric, administrativ.

Ministrul a adaugat ca isi doreste o mai mare implicare a autoritatilor locale, dand ca exemplu pozitiv judetul Dambovita.

''Multe probleme, de la probleme de ordin organizatoric, administrativ, finantarea, care stiti cum este, acum este si perioada de contractare cu Casa de Asigurari de Sanatate. Sunt lucruri care mai trebuie armonizate, dar esential este ca imi doresc o implicare foarte mare a autoritatilor locale. Aici e un caz imbucurator, dar am gasit situatii pe care nu vreau sa descriu acum. Doresc si o atentie sporita a managerilor de spitale, o coeziune mai buna pe care o recomand cu corpul medical'', a precizat ministrul Nicolae Banicioiu.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat, vineri, Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, insotit de presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu.

La finalul vizitei, ministrul a avut o intalnire cu cadrele medicale din Dambovita.

23-05-2014
Tip
Stiri interne