Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/18/2020
Data stire

O pastila care se dizolva in gura in cateva secunde, remediul discret impotriva impotentei


Autor: elena

Sa cauti un pahar de apa si sa inghiti neindemanatic o pastila intr-un moment torid poate diminua serios flacara pasiunii, scrie cotidianul britanic Daily Mail in editia marti.

Oamenii de stiinta cred insa ca au venit cu solutia perfecta pentru a trece de acest moment stanjenitor: prima pastila pentru impotenta care se dizolva in gura.

O cercetare de piata facuta de firma de medicamente Bayer a descoperit ca patru din zece barbati marturisesc cat de incomode sunt comprimatele existente, cum ar fi Viagra, care trebuie inghitite cu apa. Noua pastila dizolvabila vine intr-un ambalaj negru si subtire, care poate fi tinut discret in buzunar.

Producatorii sustin ca pastila, disponibila la pretul de 4,50 lire - si numita Levitra - va fi cumparata de sute de mii de barbati care sufera in tacere sau cumpara pastile pentru impotenta de pe internet, fara nicio garantie ca primesc produse autentice.

Desi Levitra se dizolva repede in gura, barbatii sunt sfatuiti sa o ia cu jumatate de ora inainte de momentul in care doresc ca aceasta sa isi faca efectul.

Noua pastila este cu atat mai binevenita in Marea Britanie, in conditiile in care doar 10% la suta dintre cei 2,3 milioane de barbati care sufera de disfunctie erectila primesc tratament.

Testarile facute cu noua pastila pe un esantion de 1.000 de barbati au dovedit ca aceasta este sigura si eficienta.

22-03-2011
Tip
Stiri externe
Sursa