Termen cautat
Tip stire
E.g., 10/01/2020
Data stire

OAMMGR a acordat premiile de excelenta pentru asistenti medicali si moase


Autor: elena

Premiile pentru cei mai merituosi asistenti medicali si moase au fost acordate vinei in cadrul celei de-a doua editii a Galei organizate de OAMMGR.

"Este cea de-a doua Gala a premiilor de excelenta pentru asistentii medicali. Prin acest concurs incercam sa cream si sa premiem modele ale organizatiei noastre profesionale. Acordam premii pentru asistentii medicali generalisti, pentru moase, pentru asistentii medicali din spitale, premiu pentru popularitate, pentru intreaga activitatea pentru o serie de colege care sunt spre sfarsitul carierei sau chiar la sfarsitul carierei de asistent medical, si premiul juriului - acordat unei echipe medicale de marca din Bucuresti", a afirmat presedintele OAMMGR Carmen Mazilu in debutul evenimentului.

Potrivit acesteia, departajarea s-a facut printr-un punctaj acordat dosarului predat de asistentii medicali, dar si prin votul electronic care s-a desfasurat timp de aproape un an.

"Amploarea si importanta evenimentului este data de modul transparent si unic in care sunt propusi si alesi castigatorii", a mai spus Mazilu.

Premiul pentru intreaga activitate a fost primit de 17 asistenti medicali de la 14 unitati sanitare, premiul I - sectiunea Asistent medical generalist a fost acordat Florentinei Bealcu de la Institutul Clinic Fundeni, iar premiul medical i-a revenit Dorinei Olga Cursaru, asistent la Spitalul Universitar de Urgenta.

Mihaela Speranta Turchina de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost castigatoarea premiului I-sectiunea moase. Tot ei i-a fost inmanat si premiul de popularitate.

Premiul juriului i-a fost acordat Manuelei Baciu, asistent medical sef la sectia de neonatologie a Spitalului de obstretica si Ginecologie "Panait Sarbu".
OAMMGR are filiale in 42 de judete si municipiul Bucuresti si numara peste 120.000 de membri.

04-07-2014
Tip
Stiri interne