Termen cautat
Tip stire
E.g., 09/20/2020
Data stire

Obiecte unicat licitate la Balul Stelutelor organizat de Asociatia M.A.M.E.


Autor: elena

Un scaun de birou cu tapiserie unicat, tablouri, o ie lucrata manual veche de aproximativ 100 de ani si un set de ceai pictat cu aur au fost cateva dintre obiectele care au facut obiectul licitatiei cu strigare la evenimentul caritabil Balul Stelutelor ce a avut loc vineri.

Acestora li s-au alaturat seturi de bijuterii unicat, haine, decoratiuni si accesorii.

Asociatia M.A.M.E. a organizat vineri cea de-a III-a editie a Balului Stelutelor, o actiune de strangere de fonduri in beneficiul copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave. Printre participantii la acest eveniment s-a numarat si europarlamentarul Daciana Sarbu.

Gazdele evenimentului din acest an au fost Ernest, vedeta postului de televiziune Kanal D si Cristiana Ionescu, expert in strangere de fonduri. Acestia au moderat licitatia cu strigare valorificand obiectele de colectie realizate de artisti renumiti, obiecte ce au fost donate de compania AVON.

De asemenea, participantii s-au putut inscrie la o tombola cu premii si au asistat la momente artistice sustinute de Giulia Anghelescu, Zoli Toth, Marius Batu (Trupa Poesis), Trupa Uninvented Theatre si dansatorii clubului Pygmalion Dance.

"Consider ca un astfel de eveniment este un moment unic, in care ai ocazia sa imbini buna dispozitie cu sprijinul real oferit copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave", a declarat Maria Culescu, presedintele fondator al Asociatiei M.A.M.E.

Participantii la bal au putut achizitiona bilete individuale, la pretul de 100 de euro, dar si pachetele de beneficii sponsori (Steluta de Aur: 5.000 de euro, Steluta de Argint: 3.000 de euro, Steluta de Bronz: 1.500 de euro).

Anul trecut, Asociatia M.A.M.E. a strans in cadrul celei de-a II-a editii a Balului Stelutelor aproximativ un miliard de lei vechi, bani ce vor fi folositi pentru infiintarea unui centru de suport si recuperare pentru copiii bolnavi de cancer si alte boli grave, numit Centrul Stelutelor.

30-11-2013
Tip
Stiri interne