Termen cautat
Tip stire
E.g., 04/05/2020
Data stire

Pacientii din spitale au solicitat in numar mare urna mobila


Autor: elena

Spitalele mari din Capitală au înregistrat până vineri foarte multe solicitări pentru urna mobilă la alegerile prezidenţiale care vor avea loc duminică.

Astfel, potrivit reprezentanţilor unităţilor medicale, au depus cereri până în prezent pentru a vota cu urna mobilă pacienţi de la Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalului Elias, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a afirmat că până vineri şi-au manifestat dorinţa de a vota cu urna mobilă aproximativ 300 de pacienţi, însă numărul acestora ar putea creşte în cursul zilei de sâmbătă.

Managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban, a declarat pentru AGERPRES că până vineri au depus cerere un număr mare de pacienţi.

Acelaşi număr mare de cereri au invocat directorul medical al Spitalului Elias, dr. Daniela Safta, şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Leonard Grecescu.

Cererile depuse până vineri vor fi centralizate iar în cursul zilei de sâmbătă se va face solicitare pentru urna mobilă.

Cereri pentru urna mobilă vor putea fi depuse de către pacienţi şi în cursul zilei de sâmbătă.

31-10-2014
Tip
Stiri interne