Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/18/2020
Data stire

Patru fotbalisti de la FC Botosani, internati din cauza gripei


Autor: elena

Patru jucatori de la echipa de liga a doua FC Botosani au fost spitalizati, miercuri, din cauza gripei, a declarat, pentru AGERPRES, antrenorul echipei, Cristian Popovici.

Florin Acsinte, Alex Vrabie, Ionel Tabara si Eduard Sandu au fost internati in Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta 'Mavromati', dupa ce au avut stari de febra si tuse. Alti sapte fotbalisti au gripa, insa au fost izolati la domiciliu.

'E o situatie cu care eu, ca antrenor, nu m-am mai intalnit si am inteles ca nici la Botosani nu a mai fost inregistrata vreodata, in sensul ca 11 jucatori sunt gripati in stare destul de avansata. Patru dintre jucatori au fost opriti si internati la spital', a afirmat Popovici.

Seful Sectiei de boli infectioase - adulti, medicul Viorica Zbanca, sustine ca starea jucatorilor este stabila. Potrivit acesteia, in cazul a doi dintre fotbalisti au fost prelevate probe, care au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Bucuresti.

Conducerea echipei sustine ca situatia este extrem de dificila, in contextul in care sambata este programata prima etapa a returului Ligii a doua, iar FC Botosani urmeaza sa joace in deplasare, la FC Snagov.

Oficialii clubului iau in calcul si varianta reprogramarii partidei, in cazul in care cei 11 jucatori nu vor fi recuperati.

03-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa