Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/20/2020
Data stire

Pe 1 octombire incepe cea de-a V-a editie a evenimentului “Bebe Sanatos”!


Autor: elena

Societatea Media Group in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 5, organizeaza in perioada 1-5 octombrie 2014, in Parcul Sebastian din Bucuresti, cea de-a cincea editie a evenimentului "Bebe Sanatos", cu tema "Bebelus sanatos, parinte fericit!".

Deschiderea editiei din acest an va avea loc maine, 1 octombrie, incepand cu ora 17.00.

Printre invitatii de seama care vor lua cuvantul in dschiderea evenimentului se numara Acad. Bogdan Marinescu - Departamentul de Reproducere Umana Asistata din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Prof.Dr.Panait Sarbu", din Bucuresti.

"Bebe Sanatos" 2014 este singurul eveniment din Romania dedicat informarii si educarii parintilor prin intermediul reputatilor medici invitati la conferintele educative interactivemedici - parinti, din timpul evenimentului, dar si prin prisma filmelor educative educative pe teme de sanatate,realizate cu medici, ce vor fi proiectate pe toata durata evenimentului.

Principalele teme abordate in filmele ce vor rula in Parcul Sebastian din sector 5 pe durata celor 5 zile ale evenimentului sunt urmatoarele: "Fast food vs alimentatia sanatoasa", "Tehnica gavajului", "Pericolele din prima luna de viata a bebelusului", "Recomandari la externarea bebelusului", "Ruptura de perineu", "Implantul cohlear", "Procedura
fertilizarii in vitro" si altele.

Printre temele care vor fi dezbatute in cadrul conferintelor interactive se numara: "Aspecte etice in neonatologie" - Dr. Ioana Rosca, Sef Sectie Neonatologie "Prof.Dr.Panait Sarbu",

"Alaptarea: Un Castig pe Viata" - Andreea Andrei, Consultant in Alaptare si Puericultura la Fundatia Crucea Alba, "Relatia de cuplu dupa aparitia unui bebelus" - Dr. Simona Vladica, psiholog, "Durerea la nou-nascut" - Dr. Marcela Serban, "Cutaden - un brand drag romanilor, din generatie in generatie" - Dr. Herdea Valeria - medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, Bucuresti, "Diversificarea alimentatiei la bebelus" - Dr. Raluca Tocariu, "Tehnica gavajului" - As. sef. Manuela Baciu.

In cadrul aceluiasi eveniment, se vor desfasura ateliere de creatie si expozitie pentru copii (pictura, desen, modelaj etc.), spectacole la scena cu dansuri si concerte pentru copii, cursuri de sah si multe alte activitati interesante pentru cei mici. De asemenea, va fi amenajat un studio special pentru cei mici, unde vor fi fotografiati si filmati in timp ce canta sau spun poezii.

"Bebe Sanatos", un concept inovator, reuseste sa inlesneasca comunicarea directa si interactiva intre medici, psihologi, avocati renumiti si parinti responsabili, intr-un singur loc, fara programare, fara sali de asteptare. Totodata, ofera parintilor un suport real si indispensabil pentru a se adapta cu usurinta la noutatile din domeniul medical.
"Bebe Sanatos" ofera copiilor cat si gravidelor consultatii medicale gratuite la "camera de Garda" ce va functiona cu implicarea medicilor specialisti de la Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sarbu".

"Bebe Sanatos" isi propune sa ofere cele mai pertinente si eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte in societatea actuala, in alegerea sa de a creste un copil intr-o maniera sanatoasa: durerea la nou-nascut, pericole in primii ani de viata, diversificarea alimentatiei la bebelus, aspecte etice in neonatologie, etc. Nu in utimul rand, specialistii vor discuta si despre mediul familial si cum poate acesta influenta deciziv dezvoltarea copilului.

Va invitam sa aflati mai multe informatii pe site-ul dedicat evenimentului www.bebesanatos.ro

Divizia de Comunicare&PR
SANATATEA MEDIA GROUP
E-mail:comunicare@sanatateamediagroup.ro
Telefon: 0752231577

02-10-2014
Tip
Stiri interne