Termen cautat
Tip stire
E.g., 12/03/2020
Data stire

Prahova: Cei doi barbati scosi in stare de inconstienta din fantana pe care o curatau au decedat


Autor: elena

Cei doi barbati, socru si ginere, care au fost scosi, sambata dupa-amiaza, in stare de inconstienta din fantana pe care o curatau, au decedat, dupa ce medicii au efectuat manevre de resuscitare care au durat mai mult de o ora.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, primul care a fost declarat mort a fost socrul, in varsta de aproximativ 50 de ani, iar dupa cateva minute a cedat si trupul tanarului de aproximativ 20 de ani.

Primele cercetari efectuate la fata locului arata ca, cel mai probabil, cei doi au fost rapusi de o acumulare de gaze de la motopompa cu ajutorul careia incercau sa curete o fantana colmatata.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova, Dan Radu, a explicat ca tanarul de aproximativ 20 de ani a coborat in fantana pentru a o curata si, pentru ca acesta nu a mai iesit de acolo, socrul sau in varsta de aproximativ 50 de ani a coborat dupa el.

'Socrul si ginerele incercau sa curete o fantana colmatata. Cel mai probabil, din cauza unei acumulari de gaze, tanarul nu a mai iesit la suprafata, iar socrul sau a coborat sa vada ce s-a intamplat, ramanand, de asemenea, in fantana', a precizat reprezentantul IJP.

26-06-2011
Tip
Stiri interne
Sursa