Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/22/2020
Data stire

Primarul Piedone a donat doua salvari Serviciului de Ambulanta si Crucii Rosii sector 4


Autor: elena

Primarul Cristian Popescu-Piedone a donat marti cele doua ambulante sociale pe care le-a primit din partea Primariei Napoli catre Serviciul de Ambulanta si Crucea Rosie din sectorul 4.

Reprezentantii celor doua institutii beneficiare au apreciat gestul primarului, subliniind ca aceste masini sunt necesare activitatii lor zilnice.

'Ne bucuram ca primarul Piedone a inteles necesitatea infiintarii primului serviciu de asistenta sociala sector 4 si ca, in acest scop, vor fi dezvoltate servicii sociale cu sprijinul voluntarilor Crucii Rosii din sector, pentru a veni in sprijinul persoanelor fara adapost', a declarat reprezentanta Serviciului de Asistenta a Crucii Rosii Sector 4, Venera Vasiliu.

Aceasta a precizat ca ambulanta primita este prima din dotare si a amintit cu aceasta ocazie ca edilul va sustine si pregatirea voluntarilor pentru acordarea primul-ajutor, in cadrul unui proiect finantat din Fondul Economic European.
Primarul Popescu-Piedone a aratat ca donatia a fost facuta 'pentru cetatenii sectorului 4'.

'Serviciul de Ambulanta al Sectorului 4 va primi si el o masina dotata corespunzator si ne bucuram ca astazi, de 1 martie, am putut sa le facem un asemenea cadou de martisor. Nu vom fi la primul act de acest gen, vom continua aceste activitati in slujba cetateanului', a spus primarul.

Reprezentanta Serviciului Regional de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alice Grasu, a aratat ca ambulanta primita va inlocui imediat o alta masina veche de opt ani si va fi dotata cu aparatura moderna de ultima generatie pe care o vor lua de la o alta salvare, implicata zilele acestea intr-un accident.

'Vom face o ambulanta complexa si va asigura asistenta de urgenta a locuitorilor din Bucuresti, nu doar a celor din sectorul 4. In prezent, la nivelul Capitalei si al judetului Ilfov, exista 173 de masini, iar 28% dintre ele sunt mai vechi si trebuie innoite', a mentionat Alice Grasu.

02-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa