Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/14/2020
Data stire

Raed Arafat: O ambulanta din Valcea, strivita de un copac; nu sunt victime


Autor: elena

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a anuntat duminica, la Palatul Victoria, ca o ambulanta din Valcea a fost strivita de un copac, iar din fericire nu exista victime.

"La Valcea, o ambulanta a fost accidentata, a cazut un copac pe ea. Avea si pacient. Din fericire, nu avem victime. Alta ambulanta a fost trimisa ca sa fie preluat pacientul respectiv. Partea de interventii aeriene, cu elicoptere SMURD si ale Ministerului de Interne o singura misiune s-a reusit sa se efectueze astazi intr-o fereastra de timp care a permis acest lucru, in judetul Iasi, catre o localitate in care era o persoana care, din pacate, a incercat sa se sinucida prin spanzurare. A sosit elicopterul, s-a incercat resuscitarea, dar fara un rezultat pozitiv. Dupa ce s-a intors elicopterul, in scurt timp s-a inchis din nou vremea, deci momentan nu mai avem posibilitatea de a zbura sau de a folosi elicopterele sau alte mijloace aeriene pentru interventie", a spus Arafat, in cadrul unor declaratii de presa.

Potrivit acestuia, in localitatea Robeasca, judetul Buzau, autoritatile nu au reusit sa ajunga la o gravida care avea nevoie de asistenta la nastere.

"S-a solicitat sprijinul CNADNR dar, in acelasi timp, avand in vedere ca sunt mai apropiate contractiile, deja s-a pus in legatura moasa (...) iar un medic ginecolog le asista telefonic daca se intampla sa nasca inainte sa ajunga echipele de prim ajutor la dansa. Acolo este situatia un pic mai critica si din cauza asta acum concentram toate fortele sa rezolvam cat mai rapid sa ajungem la ea", a precizat secretarul de stat.

26-01-2014
Tip
Stiri interne