Termen cautat
Tip stire
E.g., 07/10/2020
Data stire

Rompetrol a finalizat modernizarea cabinetului medical Botosana din Suceava


Autor: elena

Grupul Rompetrol a sustinut reabilitarea cabinetului medical din Botosana, din judetul Suceava, valoarea lucrarilor realizate ridicandu-se la 45.000 lei, potrivit unui comunicat transmis marti de companie.

Proiectul a fost implementat in perioada august - noiembrie 2012, in cadrul programului national de responsabilitate sociala - 'Impreuna pentru fiecare'.

Modernizarea s-a realizat cu sprijinul voluntarilor din comunitate si a presupus refacerea instalatiei termice prin achizitia si instalarea unui sistem de panouri solare si a unei centrale pe lemne cu calorifere, racordarea cabinetului medical la reteaua de canalizare, dotarea cu mobilier modern si instrumentar medico-chirurgical specific activitatii medicinei de familie.

Programul de responsabilitate sociala inceput de Rompetrol in 2009 este destinat dezvoltarii si implicarii comunitatilor locale prin initierea, sustinerea si derularea de proiecte din domeniul sanatatii si al protectiei mediului.

De la debutul 'Impreuna pentru fiecare', in perioada 2009 - 2012, compania a alocat pentru dezvoltarea a 71 de proiecte peste un milion dolari, in toate regiunile tarii, pentru beneficiul direct al 250.000 de persoane.

27-11-2012
Tip
Stiri interne
Sursa