Termen cautat
Tip stire
E.g., 06/07/2020
Data stire

Salaj: 75 de posturi, 'absolut necesare a fi ocupate' in spitalele din judet


Autor: elena

Spitalele din Salaj au un necesar de minimum 75 de posturi, "absolut necesare a fi ocupate prin concurs sau examen in cursul anului 2012", potrivit unei informari trimise Ministerului Sanatatii de catre Institutia Prefectului, pe baza documentelor intocmite de managerii unitatilor sanitare din judet.

"La solicitarea Ministerului Sanatatii, am intocmit, pe baza datelor furnizate de spitale, un centralizator cu posturile absolut necesare a fi ocupate prin concurs sau examen in cursul anului 2012. A rezultat un necesar de 75 de posturi, dintre care 21 de medici, 3 de farmacisti si 24 de asistenti medicali", a declarata luni, pentru AGERPRES, prefectul Vegh Alexandru.

Potrivit sursei citate, cele 75 de solicitari sunt distribuite astfel: 46 la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, 16 la spitalul din Simleu Silvaniei, noua la Jibou si patru la Crasna.

Prefectul a subliniat ca in cazul in care ministrul va aproba deblocarea posturilor mentionate, spitalele trebuie sa respecte regula potrivit careia cheltuielile de personal nu trebuie sa depaseasca 70% din bugetul institutiei medicale.

Conform normativelor de personal, spitalele din Salaj au in prezent aproape 400 de posturi vacante.

30-01-2012
Tip
Stiri interne
Sursa