Termen cautat
Tip stire
E.g., 07/12/2020
Data stire

Satu Mare: 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor la UPU


Autor: elena

Consiliul Judetean (CJ) Satu Mare a aprobat, luni, alocarea sumei de 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

Presedintele CJ Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat ca banii provin de la Ministerul Sanatatii si sunt necesari pentru a putea finaliza lucrarilor de extindere a UPU.

Initial valoarea contractului 'Reabilitare si Extindere Spital Judetean de Urgenta Satu Mare' era de 4 milioane de lei fara TVA, banii provenind de la Ministerul Sanatatii si din bugetul judetului, dar, ulterior, din cauza unor modificari aduse proiectului a fost necesara alocarea suplimentar a sumei de 1,5 milioane de lei aprobata luni de CJ.

Dupa finalizarea lucrarilor la UPU vor exista toate circuitele si specializarile cerute in situatii de urgenta. Ambulantele vor avea acces in interiorul unitatii, astfel ca transportul pacientilor va fi mult mai operativ.

Totodata, urmeaza achizitionarea aparaturii medicale, Satu Mare urmand sa aiba una dintre cele mai moderne unitati din regiune. Inaugurarea UPU este programata pentru luna septembrie.

29-08-2011
Tip
Stiri interne
Sursa