Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/29/2020
Data stire

Satu Mare: Licitatie pentru extinderea Spitalului Judetean


Autor: elena

Consiliul Judetean Satu Mare organizeaza o licitatie deschisa pentru reabilitarea si extinderea Spitalului Judetean de Urgenta, contract estimat la 4 milioane de lei, fara TVA.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Satu Mare, Ciprian Fabian, a declarat luni pentru AGERPRES ca a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), anuntul de participare pentru contractul 'Reabilitare si Extindere Spital Judetean de Urgenta Satu Mare', pentru care vor fi alocati peste 4 milioane de lei, fara TVA, din veniturile Ministerului Sanatatii si din bugetul judetului Satu Mare. Lucrarile vor consta in reparatii la intreg spitalul si extinderea Unitatii de Primire a Urgentelor.

Durata contractului de lucrari de executie, inclusiv proiectare pentru realizarea obiectivului de investitie este de sase luni incepand de la data atribuirii, din care o luna pentru serviciile de proiectare si cinci luni pentru lucrarile de executie.

Organizatorii solicita o garantie de participare de 80.000 lei, precum si garantia de buna executie reprezentand 10% din valoarea contractului.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 iulie, ora 09:00.

Comisia va alege oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

29-06-2010
Tip
Stiri interne
Sursa