Termen cautat
Tip stire
E.g., 01/18/2020
Data stire

Sorin Oprescu a vizitat Spitalul Chaoyang din Beijing


Autor: elena

Primarul General al Capitalei Romaniei Sorin Oprescu, aflat intr-o vizita in China, a vizitat miercuri dupa-amiaza Spitalul Chaoyang, unul dintre cele mai renumite unitati sanitare din Beijing, informeaza Xinhua.

Primarul Oprescu a vizitat cu interes sectia Pneumologie, clinica VIP, sectiile de terapie intensiva respiratorie si Chirurgie Toracica si sali de operatie. Directorul adjunct al spitalului Hou Shengcai a facut, in timpul vizitei, o prezentare detaliata a dimensiunii spitalului, a cazurilor anuale de tratament ambulatoriu si de urgenta, precum si a volumului de internari.

Primarul Oprescu, fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a insistat sa includa in programul turneului in China o vizita la spital.

Sorin Oprescu a apreciat foarte mult activitatea Spitalul Chaoyang, spunand ca acesta are cam aceeasi dimensiune cu Spitalul Universitar din Bucuresti unde a lucrat in trecut, dar cu un volum de activitate de trei ori mai mare. Intensitatea muncii si profesionalismul cadrelor medicale i-au lasat o impresie profunda. El l-a invitat calduros pe Hou Shengcai sa faca o vizita in Bucuresti.

Primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, efectueaza, incepand de miercuri, timp de trei zile, o vizita oficiala in capitala Chinei, Beijing, la invitatia omologului sau, Guo Jinlong, pentru a identifica solutii alternative pentru finalizarea proiectelor in derulare ale Primariei.

05-03-2011
Tip
Stiri externe
Sursa