Termen cautat
Tip stire
E.g., 06/09/2021
Data stire

Stanescu ('Marie Curie'): Stam la dispozitia Corpului de control al premierului cu toate datele legate de copii


Autor: elena

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Marie Curie", Denis Stănescu, a declarat, marţi, că medicii stau la dispoziţia Corpului de control al premierului cu toate datele legate de copiii internaţi din Argeş.

'Corpul de control a venit să se informeze. Le stăm la dispoziţie cu toate datele legate de copii", a spus Stănescu, la Spitalul "Marie Curie".

Medicul a adăugat că cei de la Corpul de control au stat de vorbă cu conducerea spitalului, dar şi cu dr. Radu Tăbăcaru, şeful secţiei de Terapie Intensivă.

Corpul de control al premierului a iniţiat, marţi, ''o acţiune de documentare (verificare)'' cu privire la modul în care este asigurat tratamentul medical şi la modalitatea în care sunt investigate cauzele îmbolnăvirilor bebeluşilor din judeţul Argeş.

'Acţiunea vizează respectarea procedurilor în unităţile medicale din Argeş şi din Bucureşti, promptitudinea asistenţei acordate şi modalitatea în care este realizată investigaţia epidemiologică. În subsidiar, vor fi avute în vedere şi posibilele infecţii nosocomiale în cadrul unităţilor medicale din judeţul Argeş în care au fost internaţi iniţial bebeluşii'', se arată într-un comunicat al Executivului.

16-02-2016
Tip
Stiri interne