Termen cautat
Tip stire
E.g., 10/01/2020
Data stire

STIRILE SERII DIN JUDETE - 25 FEBRUARIE


Autor: elena

*** Liderul Sindicatului Liber "Aluministul" din cadrul Alro Slatina, Constantin Popescu, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca sindicatele din companie vor organiza proteste incepand de saptamana viitoare, in conditiile in care nu vor fi luate masuri privind reducerea numarului si pretului certificatelor verzi.

*** Prim-vicepresedintele PSD Valcea, deputatul Constantin Radulescu, a declarat marti, pentru AGERPRES, ca se impune de urgenta o discutie cu conducerea organizatiei judetene a partidului pe tema functiilor din institutiile deconcentrate, institutiei prefectului si consiliul judetean, in cazul iesirii PNL din USL.

*** Magistratii de la Tribunalul Vaslui au decis marti punerea in libertate a trei lucratori vamali de la Vama Albita, ultimii din cei 18 arestati in luna octombrie a anului trecut pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie referitoare la transportul de marfuri peste frontiera de est.

*** Consiliul Judetean Arad va contracta un leasing financiar in valoare de un milion de euro pe 10 ani, in vederea achizitionarii de aparatura medicala performanta pentru dotarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ, Nicolae Iotcu.

*** Fabrica de seringi apartinand Genco Med Group SRL Suceava, ai carei angajati nu si-au mai luat salariile de mai multe luni, are datorii de aproximativ 2 milioane de lei, a declarat, marti, prefectul de Suceava, Florin Sinescu, dupa sedinta Comisiei de Dialog Social desfasurata pe aceasta tema.

*** Operatiunile de export, inregistrate la Biroul Vamal Harghita, le-au depasit pe cele din import in cursul anului 2013, arata o analiza facuta publica de aceasta institutie.

Firmele din Harghita exporta, cu precadere, apa minerala in tari precum Canada, SUA si Republica Moldova, doua firme de imbuteliere din judet avant activitate intensificata in acest sens. De asemenea, se mai exporta cherestea rasinoase in China, Emiratele Arabe, Arabia Saudita, Iordania si Turcia, dar si mobila in SUA si Norvegia.

25-02-2014
Tip
Stiri interne