Termen cautat
Tip stire
E.g., 07/05/2020
Data stire

Suceava: Explozie la un restaurant din Campulung Moldovenesc; patru victime, una decedata si trei ranite


Autor: elena

O femeie a murit, iar alte trei au fost rănite în timpul unei explozii produse duminică dimineaţa în bucătăria unui restaurant situat la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit acestuia, deflagraţia, urmată de incendiu, a afectat întregul restaurant, cauza probabilă fiind o acumulare de gaze de la buteliile din bucătăria restaurantului.

Pompierii militari din Câmpulung Moldovenesc sosiţi la faţa locului au stins incendiul din bucătărie şi au identificat patru victime ale exploziei, o femeie de 42 de ani decedată şi alte trei femei cu vârste de 21, 23 şi 42 de ani, care au suferit arsuri de gradul I, II şi III precum şi multiple leziuni.

Toate victimele erau angajate ale restaurantului, trei lucrau în bucătărie şi una în sala de mese.

Două femei rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Una dintre ele, în vârstă de 42 de ani, cu arsuri de gradul II şi III pe peste 60% din suprafaţa corpului, este în stare foarte gravă, cu prognostic rezervat din partea medicilor.

Potrivit lui Alin Găleată, în interiorul restaurantului s-ar fi aflat la momentul exploziei şi cinci cetăţeni moldoveni. Aceştia s-au aruncat la pământ în momentul exploziei şi doar doi dintre ei au fost răniţi uşor, prezentând câteva zgârieturi provocate de cioburile rezultate din deflagraţie.

Cetăţenilor moldoveni li s-au asigurat îngrijiri medicale de personalul medical aflat la faţa locului, ei refuzând transportul la spital. Maşina moldovenilor a fost avariată în urma deflagraţiei, parbrizul fiind spart.

30-11-2014
Tip
Stiri interne