Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/03/2020
Data stire

Suceava: Stagii de instruire clinica pentru asistenti medicali din judet, in Germania


Autor: elena

Viitori asistenţi medicali din judeţ vor putea face practică în spitale din Germania în baza unui parteneriat cu o organizaţie din landul Bavaria, a declarat directorul Centrului de Studii ''Ştefan cel Mare şi Sfânt'' Sucava, Mihaela Irimia.

Potrivit sursei citate, cursanţii şcolii postliceale sanitare Centrul de Studii ''Ştefan cel Mare şi Sfânt'' vor putea efectua stagiul de instruire clinică în spitale din Germania, iar la finalizarea studiilor ar avea opţiunea angajării acolo.

Irimia a precizat că oferta a venit din partea reprezentantei unei organizaţii din landul Bavaria, iar pentru a pleca în stagiul de instruire doritorii trebuie să aibă o bună pregătire teoretică şi practică şi să cunoască limba germană la un nivel cel puţin mediu.

Şcoala Postliceală Sanitară Centrul de Studii ''Ştefan cel Mare şi Sfânt'' Suceava mai are parteneriate de acest fel cu organizaţii din Belgia, Franţa şi Italia.

Irimia a spus că oferta din Germania este unică în rândul şcolilor postliceale sanitare din judeţ, fiind făcută şi filialelor unităţii sanitare de învăţământ din Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi, dar şi din Paşcani.

02-12-2014
Tip
Stiri interne