Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/10/2020
Data stire

Suceava: Trei tineri, raniti grav intr-un accident rutier produs din cauza vitezei excesive


Autor: elena

Trei tineri au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier produs miercuri pe drumul ce face legătura dintre localităţile Bilca şi Gălăneşti, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit sursei citate, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un stâlp de beton.

Şoferul, un tânăr de 20 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, conducea autoturismul marca VW Golf, iar în dreptul unui imobil, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a rulat pe acostament câţiva metri, izbindu-se apoi frontal în stâlpul din beton al gardului imobilului.

În urma impactului extrem de puternic a rezultat avarierea autoturismului, vătămarea gravă a şoferului, dar şi a celor doi pasageri, de 21 şi 23 de ani.

La faţa locului au intervenit echipaje SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă care au acordat primul ajutor şi au transportat victimele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Şoferul a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme severe, ruptură de ficat şi de splină, fiind dus direct în sala operaţie. Ceilalţi doi tineri au fost supuşi, de asemenea, intervenţiilor chirurgicale din cauza multiplelor traumatismelor suferite.

Conducătorul autoturismului, vinovat de producerea accidentului, nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării grave în care se află. El este cercetat pentru vătămare gravă din culpă.

17-12-2014
Tip
Stiri interne