Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/21/2019
Data stire

Teo Trandafir a fost operata din nou vinerea trecuta (clinica AKH)


Autor: elena

Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operata din nou vinerea trecuta de medicii austrieci, pentru indepartarea tesuturilor necrozate si a abceselor din abdomen, informeaza clinica vieneza AKH intr-un comunicat dat publicitatii marti pe site-ul sau de internet.

'Pacienta continua sa se lupte cu pancreatita necrozanta severa si cu infectia. Desi este intr-o stare stabila la terapie intensiva, echipa multidisciplinara de medici se confrunta cu provocari constante', se mentioneaza in comunicat.

'Am fost nevoiti sa realizam o noua interventie chirurgicala vinerea trecuta pentru a indeparta tesuturi necrozate si abcesele din abdomenul pacientei', a declarat marti unul dintre medicii care o trateaza pe Teo Trandafir.

El a explicat ca recuperarea poate fi urmata de episoade de recidiva, aceasta fiind o caracteristica a bolii de care sufera vedeta de televiziune. Lui Teo Trandafir i se administreaza antibiotice moderne, se mai precizeaza in comunicat.

In urma cu o saptamana, la 22 martie, un comunicat al AKH informa ca vedeta de televiziune parasise sectia de terapie intensiva si ca medicii o pregateau in vederea externarii si intoarcerii in Romania.

La data de 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa unei interventii chirurgicale majore din cauza complicatiilor provocate de pancreatita si infectia abdominala de care suferea.

29-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa