Termen cautat
Tip stire
E.g., 06/29/2020
Data stire

Tulcea: Traficul in judet a fost blocat; doua persoane au murit asteptand ambulanta


Autor: elena

Prefectul de Tulcea a decis joi sa blocheze traficul pe toate drumurile din judet, din cauza viscolului. Doua persoane au murit in timp ce asteptau interventiile Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) ale carui autovehicule au ramas blocate pe drumurile din judet, din cauza zapezii si a viscolului.

"In aceasta noapte nu se va mai permite traficul autovehiculelor pe drumurile din judet. Pe toate drumurile se intervine, insa activitatea de deszapezire este ineficienta, din cauza viscolului. Pentru cazuri de urgenta medicala avem mijloace, intervenim, dar conditiile meteorologice nu ne ajuta deloc", a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Vasile Gudu.

Directorul medical al SJA, Dumitru Valcu, a declarat, pentru AGERPRES, ca doua persoane au murit joi asteptand ambulanta, primul caz inregistrandu-se in localitatea Hamcearca, unde un pacient, in varsta de 70 de ani, diabetic, a decedat inainte de a interveni medicii SJA.

"Un al doilea caz am avut la Stejaru, unde un domn, in varsta de 58 de ani, a fost injunghiat. Pe drum insa, in localitatea Ceamurlia de Jos, ambulanta a ramas blocata. A intervenit un utilaj de la Beidaud, dar pana sa ajungem la Stejaru am fost anuntati ca pacientul a murit", a mentionat directorul medical al SJU, Dumitru Valcu.

Meteorologii au prelungit, joi, atentionarile de Cod Galben si de Cod Portocaliu de ninsori abundente, viscol si ger, valabile pentru zona de sud-est a Munteniei, respectiv pentru judetele Constanta si Tulcea, pana vineri, la ora 12,00.

26-01-2012
Tip
Stiri interne
Sursa