Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/18/2020
Data stire

Un actor italian se pregateste sa fie femeie


Autor: elena

Italienii au fost surprinsi cand Giuseppe Schisano, vedeta a micului ecran, a anuntat public ca vrea sa-si schimbe sexul, relateaza Corriere della Sera. Cunoscut indeosebi din serialul politist 'Lo e mio figli', difuzat pe Rai 1, napolitanul de 32 de ani a spus ca va fi in curand transsexual si va purta numele Vittoria.

'Cand esti tanar, nu stii precis ce simti si deodata te radicalizezi. Deci, m-am masculinizat tot mai mult. Mi-am lasat barba sa creasca si am mers la sala sa-mi dezvolt o musculatura mai masculina. Apoi, la turnarea filmului +CanePazzo+, cand a trebuit sa joc un personaj hetero caricatural, am facut o adevarata criza de identitate. Ma priveam in oglinda si nu ma recunosteam. Imi placea barbatul pe care-l vedeam, dar ca prieten, nu ca pe mine insumi', marturiseste el.

Dupa ce a avut o depresie, s-a confesat prietenilor si surorii sale si a inceput procesul de schimbare de sex, facand apoi anuntul. Giuseppe Schisano spune ca se simte mult mai normal decat inainte, adaugand ca unii deja nu-l mai recunosc.

Actorul spera sa-si poata continua activitatea ca femeie. 'Daca as fi fost inginer, as fi continuat sa-mi exercit meseria ca femeie. Acelasi lucru trebuie sa se intample si pentru prefesia de actor', a mai spus el.

28-11-2011
Tip
Stiri externe
Sursa