Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/26/2020
Data stire

Un milion de euro pentru a sprijini eforturile de salvare si intrajutorare ale Crucii Rosii din Japonia


Autor: elena

Sanofi-aventis a anuntat la Paris in data de 18 martie ca va dona suma de 1 milion de euro pentru a sprijini eforturile de salvare si intrajutorare ale Crucii Rosii din Japonia, prin intermediul Sanofi Espoir Foundation, ca urmare a cutremurului si tsunami-ului care au lovit zona Tohoku din Pacific pe 11 martie 2011, se arata intr-un comunicat de presa remis luni de companie.

In plus, a fost lansat un apel la generozitate in toate tarile si filialele din lume, adresat angajatilor care doresc sa se alature acestui efort de solidaritate. Grupul va dubla toate donatiile facute de angajati.

'Suntem intristati de magnitudinea acestei tragedii care a lovit Japonia si care a cutremurat intreaga lume. Am dori sa ne exprimam compasiunea sincera pentru poporul japonez, precum si respectul nostru profund pentru curajul si demnitatea de care dau dovada in timpul acestei tragedii fara precedent cu care se confrunta tara. Sanofi-aventis si angajatii sai considera ca este responsabilitatea noastra ca lider diversificat in domeniul sanatatii sa raspundem cerintelor esentiale de sanatate ale victimelor", a declarat Christopher A. Viehbacher, Chief Executive Officer, sanofi-aventis.

Sanofi-aventis a facut apel la generozitatea angajatilor sai din intreaga lume pentru a sprijini aceasta cauza. Donatiile vor fi suplimentate de Grup, astfel ca pentru fiecare euro donat, Grupul va dona inca un euro, dubland astfel fondul disponibil.

Fundatia Sanofi Espoir se afla in permanenta legatura cu agentiile umanitare pe masura ce situatia evolueaza.

Compania a intreprins actiuni prompte pentru a furniza de urgenta medicamente esentiale, precum insulina, inca din primele zile ale crizei din zona cea mai devastata.

Donatiile constand in medicamente esentiale vor fi facute la cererea autoritatii, iar sanofi-aventis va continua sa caute oportunitati de sprijin suplimentar.

21-03-2011
Tip
Stiri externe
Sursa