Termen cautat
Tip stire
E.g., 06/11/2021
Data stire

UPDATE Denis Stanescu ('Marie Curie'): Fetita decedata luni a fost adusa pe 10 februarie in Capitala


Autor: elena

Fetiţa care a decedat în noaptea de duminică spre luni a fost adusă la Spitalul ''Marie Curie'' din Capitală în data de 10 februarie, fiind transferată de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Denis Stănescu.

'Din păcate, în cursul nopţii, unul dintre copii a făcut stop-cardiac şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la ora 3,00 dimineaţa. (...) Copilul decedat a fost adus pe data de 10 februarie. A fost internat la ora 15,00, debutul afecţiunii lui era cu 24 de ore anterior internării la noi, se prezentase în cursul dimineţii la colegii de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Copilul provine din Piteşti", a declarat dr. Denis Stănescu.

În prezent, pe secţia de Terapie Intensivă, patru copii beneficiază de dializă, iar trei sunt şi ventilaţi mecanic, a explicat dr. Stănescu.

'Cei trei copii sunt cu stare gravă, dar deocamdată stabilă, unul dintre ei va fi investigat. Se vor continua investigaţiile, respectiv tomografie computerizată", a arătat Denis Stănescu.

Potrivit acesteia, medicii, în acest moment, nu pot da un prognostic de externare pentru copiii de la Secţia de nefrologie.

'Trei (copii - n.r.) sunt cu stare bună şi nu fac dializă, trei fac dializă, dar se reia încet funcţia renală, respectiv diureza", a spus Stănescu.

La Spitalul "Marie Curie'' mai sunt internaţi 10 copii cu sindrom hemolitic-uremic.

15-02-2016
Tip
Stiri interne