Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/15/2020
Data stire

Vaslui: Un copil a sustras autoutilitara familiei si a provocat un accident


Autor: elena

Un copil în vârstă de 14 ani, din comuna vasluiană Iveşti, a provocat un accident de circulaţie cu o autoutilitară a familiei, pe care a sustras-o fără ştirea părinţilor. Potrivit responsabilului cu relaţia mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Alina Tonică, băiatul a luat maşina din curtea locuinţei în timp ce părinţii erau plecaţi de acasă.

'Pe un drum sătesc din localitatea Iveşti a avut loc un accident soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Minorul de 14 ani din conducea o autoutilitară sustrasă fără drept din curtea locuinţei părinţilor săi, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi autoutilitara a intrat într-un gard. Minorul avea ca pasageri alţi doi minori, prieteni, unul de 14 ani şi unul de 16 ani. Accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experienţă la volan şi din cauza carosabilului umed', a precizat Alina Tonică.

În urma impactului, "şoferul" minor a suferit leziuni uşoare, fiind internat la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, prietenul său de 14 ani a fost rănit grav şi a fost trimis la un spital din judeţul Iaşi, iar celălalt adolescent a părăsit locul accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, minorul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism fără permis, vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă.

17-12-2014
Tip
Stiri interne