Termen cautat
Tip stire
E.g., 01/22/2020
Data stire

Veteranul actor Mickey Rooney, victima a abuzurilor fiului vitreg


Autor: elena

Veteranul actor Mickey Rooney, 90 de ani, s-a adresat miercuri tuturor batranilor victime ale abuzurilor indemnandu-i sa vorbeasca cu oricine i-ar putea asculta, transmite Associated Press.

'Daca eu, Mickey Rooney, am putut fi abuzat, atunci oricui i se poate intampla asta', a declarat actorul in varsta de 90 de ani in fata Comisiei speciale pentru batrani a Senatului american.

Intr-o serie de documente inaintate instantelor de judecata, Rooney isi acuza fiul vitreg, Christopher Aber, ca il intimideaza, il agreseaza, ii blocheaza accesul la posta si alte forme de comunicare si nu il lasa sa isi foloseasca banii. De asemenea, conform acuzelor, Christopher Aber l-ar fi infometat pe Rooney si i-ar fi restrictionat accesul la medicamente.

'Mi-a luat banii si i-a cheltuit cum a vrut. Cand l-am intrebat ce a facut cu ei, mi-a raspuns ca nu e treaba mea. M-a lasat efectiv fara nicio putere', s-a confesat fostul actor in fata comisiei.

Mickey Rooney a devenit celebru in anii '30 si '40 si a jucat in multe filme alaturi de Judy Garland. A continuat sa apara in filme pana recent, in 2006, cand a avut un rol in comedia 'Night at the Museum'.

04-03-2011
Tip
Stiri externe
Sursa