Termen cautat
Tip stire
E.g., 09/16/2019
Data stire

Zsa Zsa Gabor spitalizata din nou, de aceasta data pentru probleme de circulatie


Autor: elena

Legendara actrita Zsa Zsa gabor, care recent si-a pierdut aproape in intregime piciorul drept din cauza unei cangrene, a fost spitalizata din nou miercuri noapte la Los Angeles din cauza unor probleme de circulatie sangvina, de aceasta data in piciorul stang, informeaza AFP care citeaza purtatorul de cuvant al actritei.

Actrita in varsta de 94 de ani nu mai are flux sangvin in piciorul stang, conform lui John Blanchette, purtatorul sau de cuvant. Zsa Zsa Gabor a suferit la inceputul acestui an o infectie la piciorul drept si a urmat un tratament puternic cu antibiotice. Medicii au decis in cele din urma asupra amputarii pentru ca infectia a penetrat si oasele piciorului.

Miss Ungaria in 1936, Zsa Zsa Gabor a plecat sa-si caute norocul la Hollywood si a jucat in zeci de filme si seriale de televiziune, printre care si celebrul 'Moulin Rouge' de John Huston, din 1952.

Actrita a devenit insa celebra datorita problemelor care au urmarit-o tot timpul, fie de natura juridica, fie financiare, provocate de stilul sau de viata excentric si de cele 9 mariaje.

04-03-2011
Tip
Stiri externe
Sursa