Loredana Ardeleanu

Articole ale acestui autor
Mamele care fumeaza in timpul sarcinii pun in pericol fertilitatea fiilor lor
Una din cele mai mari reviste de medicina din lume, Human Reproduction a realizat un studiu pe soareci care a concluzionat ca mamele care fumeaza in timul sarcinii sau atunci cand alapteaza aduc un prejudiciu grav fertilitatii baietilor.
Citeste mai mult
Alimentatie pentru ameliorarea depresiei
Cum poate mancarea sa va afecteze starea de spirit?
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru psoriazis
Psoriazisul este o afectiune cutanata intalnita din ce in ce mai des in zilele noastre. Psoriazisul se manifesta ca urmare a desfasurarii procesului de refacere celulara intr-un ritm mai alert decat procesul de eliminare a celulelor moarte. Prin urmare, celulele care nu au putut fi eliminate cu succes se acumuleaza la nivelul pielii.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru dermatofitia inghinala sau tinea cruris
Tinea cruris sau dermatofitia inghinala este o infectie fungica, manifesta la nivelul zonei inghinale, dar care se poate extinde spre anus, zona genitala si zona interioara a coapselor. Tinea cruris este o infectie contagioasa cu o incidenta mai mare in randul barbatilor.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru icter
Icterul este o afectiune care se manifesta prin ingalbenirea pielii, membranei conjunctivale si a mucoaselor membranare, totul ca urmare a cresterii nivelului de biliubina din sange. De cele mai multe ori, in cazul diagnosticului de icter valorile bilirubinei ajung sa se tripleze.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru paduchi
Odata ce paduchii au ajuns in par nu mai puteti scapa de ei nici cu foarfeca. Trebuie sa inlaturati ouale care sunt atasate de firele de par la aproximativ 5 mm de pielea capului. Tratati scalpul afectat de paduchi iar apoi verificati cu rigurozitate daca nu s-au contaminat si alti membri din familia dumneavoastra.
Citeste mai mult
Zarna
Alte denumiri ale zarnei Denumirea stiintifica a zarnei este Solanum nigrum. Se mai gaseste si sub numelede “umbra noptii” sau“moartea porcilor”.
Citeste mai mult
Vindecea
Alte denumiri ale Vindecelei Betonica officinalis. Alte denumiri ale acestei plante sunt: cuisorita, cretisor, frunza taieturii, iarba de rani, iarba taieturii, sovarvarita. Ce este Vindecea ? Vindecea este o planta ale carei componente uscate, sunt utilizate pentru pregatirea unor produse medicamentoase.
Citeste mai mult
Urechelnita
Alte denumiri ale Urechelnitei Sempervivum tectorum. Urechelnita mai este numita in Romaniasi iarba ciutei, iarba de ureche, iarba grasa, iarba tunului, jintura, prescurarita, urechiusa, varza de stanca, verzisoara.
Citeste mai mult
Violetele
Alte denumiri ale violetelor Violae Odoratae. Se mai intalnesc si ca toporasi, micsunele, tamaioara, flori maruntele, viorele. Ce sunt violetele ? Violetele sunt plante medicinale utilizate pentru tratamentul diverselor afectiuni.
Citeste mai mult

Pagini

Statistici
Numarul de vizite 3148