Statistici
Numarul de vizite 3213

Simona Vadeanu

Articole ale acestui autor
Glandele sexuale ale aparatului genital masculin
Glandele sexuale accesorii sunt reprezentate de:
Citeste mai mult
Rubeola
Ce este rubeola?
Citeste mai mult
Cum putem preveni aparitia pietrelor la rinichi ?
Pietrele la rinichi sunt concretiuni calcaroase construite in interiorul rinichilor, afectiunea purtand denumirea de litiaza urinara. Formatiunile calcaroase au ca principal compus calciul. Predispozitia genetica are un rol important in aparitia acestei boli. Identificarea compozitiei si a consistentei calculilor renali este foarte importanta pentru alegerea protocolului terapeutic optim.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru afonie sau pierderea vocii
Afonia sau pierderea vocii si raguseala sunt determinate de inflamarea laringelui, afectiune ce poarta denumirea de laringita. In functie de cauzele si de gradul de severitate al afoniei, tulburarea se poate manifesta pe termen lung sau dimpotriva doar pe termen scurt.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru albirea dintilor
Dintii au tendinta de a capata o nuanta galbuie pierzandu-si culoarea alba stralucitoare ca si consecinta a actiunii unei game largi de factori. Tratamentele recomandate pentru albirea smaltului dentar, indiferent daca sunt de natura farmaceutica sau naturista, sunt considerate destul de eficiente si de sigure.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru durerile cervicale
Durerile cervicale sau durerile resimtite la nivelul gatului reprezinta manifestari tot mai frecvent inregistrate la momentul actual. Acest lucru poate sa determine persoanele afectate in acest mod sa apeleze la terapii medicamentoase sau la remedii naturiste mai mult sau mai putin eficace. Motivul este reprezentat de lipsa de informare cu privire la cauzele determinante reale ale durerilor de acest gen.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru menoragie sau sangerarea menstruala abundenta
Unele femei sunt afectate de sangerari abundente in cursul menstruatiei. In cazul in care intervin modificari in modul de desfasurare al menstruatiei precum intensificarea sangerarilor menstruale si formarea de cheaguri sanguine, se recomanda apelarea la medicul ginecolog. Astfel de simptome pot sa indice desfasurarea unor conditii medicale precum dezechilibrele hormonale, polipii, fibroamele sau chiar afectiunile neoplazice.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru spoturile Fordyce sau papulele perlate peniene
Spoturile Fordyce sau papulele perlate peniene reprezinta mici excrescente de culoare palida localizate la nivelul glandului penian sau a labiilor. Cu toate ca spoturile Fordyce nu implica riscuri pentru starea de sanatate a pacientilor, acestea cauzeaza un disconfort de ordin estetic. De asemenea, este important sa se inteleaga faptul ca excrescentele nu se transmit in urma contactelor sexuale neprotejate.
Citeste mai mult
Remedii naturiste pentru astmul bronsic
Astmul bronsic este o afectiune respiratoriecaracterizata prin accese de insuficienta respiratorie.Mecanismul de actiune al astmului consta in ingustarea cailor respiratorii prin inflamarea peretilor acestora.Consecinta acesteiinflamatii si acaracterului hiperactiv al bronhiilor afecteazavolumul deaer care patrunde si iese din plamani.
Citeste mai mult

Pagini